Ingatlan-Mohács™ - közvetítés - European Real Estate Office Ingatlan-Magyarország kezdőlapra
Ingatlan-Mohács™ - közvetítés - European Real Estate Office
 Üdvözöljük Önt az Ingatlan-Mohács™ Ingatlanközvetítő Iroda weblapján!


Ön most az első Mohácsi Internetes Ingatlanközvetítő Iroda weblapján jár!  

Weblapunk és a hozzá kapcsolódó közvetítő tevékenységünk elsődlegesen Mohács,   valamint Mohács környékének ingatlan-forgalmához kapcsolódik.   
- de nem zár ki más területeket sem a megjelenésből! -   

Mindenek előtt tisztáznunk kell, hogy a hirdetések regisztrációja nem jár költséggel, a weblapra a hirdető saját maga garantáltan ingyenesen helyezheti el hirdetését.

Azonnali információ : 20/251-06-67    

- Ugrás az ingatlan-adatbázis listázásához -  

Bátran kijelenthetjük, hogy ez az első olyan weblap, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy élve a kor és a technika adta lehetőségekkel, a lehető legmagasabb színvonalon támogassa Mohács és térsége ingatlaforgalmát.

Ennek érdekében lehetővé tesszük, hogy az ingatlan tulajdonosa minden olyan fontos adatot közzétehessen, megoszthasson a potenciális vásárlók felé, amely eladó és vevő egymásra találását segíti.
A nagyobb hatékonyság érdekében lehetővé tettük számos fotó elhelyezését weblapunkon, amely az ingatlan teljesebb bemutatása által bárhol, bárkinek úgy képes megjeleníteni az ingatlant, hogy nem kell azért a helyszínre utaznia.

Lehetőség van minden fontosnak tartott információ szöveges megfogalmazására - és ami egyedülálló: nálunk méretkorlátozás nélkül - azaz annyit írhat az ingatlanról, amennyit Ön jónak lát, akár több idegen nyelven is megfogalmazva leírását.
Mindezek igen jelentős mértékben megnövelik hirdetésének hatékonyságát.

Biztosíthatunk minden hirdető ingatlan-tulajdonost, hogy a meghirdetett ingatlan értékesítésére szánt tevékenységünk itt még messze nem ér véget.
Számos kapcsolatunk és munkatársunk dolgozik hirdetésének sikerén, mint ahogyan azon is, hogy az itt megjelentetett hirdetése minél több emberhez jusson el határainkon belül és azokon túl is.

Az ingatlanok adás-vételének lebonyolításához a teljes spektrumot lefedő jogi tanácsadó és a teljes adminisztációt lebonyolító intézmény áll az Önök rendelkezésére, melyet kívánságuk szerint a teljes ügymenet során, annak bármely momentumában igénybe vehetnek.

Amennyiben Ön nem tudja saját maga, vagy környezete segítségével megoldani hirdetményének weblapunkra felhelyezését, kérem forduljon hozzánk ebben is bizalommal, számíthat teljes körű segítünkre a fotók elkészítésétől az internetre feltöltésig mindenben.

Az Ingatlan-Mohács™ - amennyiben külön megállapodásban ettől nem térnek el a felek - az általánosan elfogadott normák szerinti, a szokásos közvetítői jutalékok alsó határa közelében célul kitűzött 2%-os közvetítési jutalékért működik közre ingatlanok értékesítésében, amely természetesen csak eredményes közvetítői ténykedésért jár.


- Ugrás az ingatlan-adatbázis listázásához -  

Azonnali információ : 20/251-06-67    

Mi minden található ezen a weblapon?  


Elmondható, hogy minden, ami témába vág!
Alapvetően sok-sok vevőre váró családi ház, lakás, építési telek, szőlő, hétvégi ház, üdülő, erdő - mező - szántó - legelő - föld, iroda és üzempület, ipari egységek és létesítmények, beépítetlen telek, házhely és rengeteg más ingatlan.
Ahogyan azt ígértük, az Ingatlan-Mohács ingatlanközvetítő iroda a környéken legnagyobb internetes adatbázissal sok képpel, bemutató videókkal áll az Önök rendelkezésére.
Ha ön - első sorban, de nem kizárólag - Mohácson, vagy Mohács környékén elad vagy keres, akkor ez a webhely Önnek kihagyhatatlan és hasznos adat és információ forrás.
Fénykép az ingatlanról, esetleg bejáró video, mindez megtalálható.
A kínálat nem merül ki az eladásra váró ingatlanokkal - kiadó, bérelhető, bérbe vehető egységek is helyet kapnak a lapon.


Sok sikert és eredményes együttműködést kíván Önnek az
Ingatlan-Mohács™ Ingatlanközvetítő Iroda csapata!

  

 - Klímafertőtlenítés - ÓzonMax ! -
 Energiatanúsítvány
Energiatanúsítvány készítése:
+36/20/251-0667
 Hitelek, értékbecslés
Kérje szakértőnk értékbecslését, vegye igénybe hitelközvetítésünket!
 Klíma ózonos tisztítása, fertőtlenítése
Klíma tökéletes fertőtlenítése

A legmodernebb ózon technológia, a klímában megtelepedő és elszaporodó baktérium, vírus és gomba tökéletes elpusztítása.

Óvja egészségét!: ÓzonMax
( Mohácson kiszállási díj nélkül )
 Tehertaxi - költöztetés - szállítás
Bútorszállítás, költöztetés
Mohácson és környékén:
+36-30/504-7705
 Tetőfedés - felújítás - ácsmunkák
Új tetők építése, régiek átrakása, javítása, előtetők, kocsibeállók, kerti pavilonok építése több évtizedes gyakorlattal gyorsan és szakszerűen
Mohácson és környékén:
Varga Tibor: +36-20/339-9311
 Extra lehetőségek
Tudja-e:
- hogy hirdetését akár több képpel is
  megjelentetheti?
- hogy hirdetéséhez egyedi bejáró
  videót
is csatolhat?
- hogy hirdetését kiemelheti, állandóan
  címoldalon tarthatja?
A részleteket megtalálja a Jó tudni főmenüpont Extra szolgáltatások almenüpontja alatt.
 ExtrákLenne valami, amit szívesen
látna itt?


Ha igen, várjuk megkeresését.

 Profil

Mi található a weblapon?

- eladó ház
- eladó családi ház
- eladó lakás
- eladó garázs
- eladó szőlő
- eladó nyaraló
- eladó üdülő
- eladó szántó
- eladó telek
- eladó ipari terület
- eladó irodaépület
- eladó üzlet
- eladó üzlethelyiség
- és még sok más egyéb
- Mohács legnagyobb ingatlan kínálata

Klikkeljen a Listázás/Keresés menüpontra a főmenüben és használja a keresőt a keresett ingatlan gyors megtalálása érdekében - vagy egyszerűen csak nézelődjön közöttük!