Ingatlan-Mohács™ - közvetítés - European Real Estate Office Ingatlan-Magyarország kezdőlapra
 Ingatlan adás-vétellel kapcsolatos hasznos tudnivalók 

Ön most az első Mohácsi Internetes Ingatlanközvetítő Iroda weblapján jár!  

Weblapunk és a hozzá kapcsolódó közvetítő tevékenységünk elsődlegesen Mohács,   valamint Mohács környékének ingatlan-forgalmához kapcsolódik.   
- de nem zár ki más területeket sem a megjelenésből! -   

Mindenek előtt tisztáznunk kell, hogy a hirdetések regisztrációja nem jár költséggel, a weblapra a hirdető saját maga garantáltan ingyenesen helyezheti el hirdetését.

Bátran kijelenthetjük, hogy ez az első olyan weblap, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy élve a kor és a technika adta lehetőségekkel, a lehető legmagasabb színvonalon támogassa Mohács és térsége ingatlaforgalmát.

Ennek érdekében lehetővé tesszük, hogy az ingatlan tulajdonosa minden olyan fontos adatot közzétehessen, megoszthasson a potenciális vásárlók felé, amely eladó és vevő egymásra találását segíti.
A nagyobb hatékonyság érdekében lehetővé tettük számos fotó elhelyezését weblapunkon, amely az ingatlan teljesebb bemutatása által bárhol, bárkinek úgy képes megjeleníteni az ingatlant, hogy nem kell azért a helyszínre utaznia.
Lehetőség van minden fontosnak tartott információ szöveges megfogalmazására - és ami egyedülálló: nálunk méretkorlátozás nélkül - azaz annyit írhat az ingatlanról, amennyit Ön jónak lát, akár több idegen nyelven is megfogalmazva leírását.
Mindezek igen jelentős mértékben megnövelik hirdetésének hatékonyságát.

Biztosíthatunk minden hirdető ingatlan-tulajdonost, hogy a meghirdetett ingatlan értékesítésére szánt tevékenységünk itt még messze nem ér véget.
Számos kapcsolatunk és munkatársunk dolgozik hirdetésének sikerén, mint ahogyan azon is, hogy az itt megjelentetett hirdetése minél több emberhez jusson el határainkon belül és azokon túl is.

Az ingatlanok adás-vételének lebonyolításához a teljes spektrumot lefedő jogi tanácsadó és a teljes adminisztációt lebonyolító intézmény áll az Önök rendelkezésére, melyet kívánságuk szerint a teljes ügymenet során, annak bármely momentumában igénybe vehetnek.

Amennyiben Ön nem tudja saját maga, vagy környezete segítségével megoldani hirdetményének weblapunkra felhelyezését, kérem forduljon hozzánk ebben is bizalommal, számíthat teljes körű segítünkre a fotók elkészítésétől az internetre feltöltésig mindenben.

Az Ingatlan-Mohács™ - amennyiben külön megállapodásban ettől nem térnek el a felek - az általánosan elfogadott normák szerinti, a szokásos közvetítői jutalékok alsó határa közelében célul kitűzött 2%-os közvetítési jutalékért működik közre ingatlanok értékesítésében, amely természetesen csak eredményes közvetítői ténykedésért jár.

- Ugrás az ingatlan-adatbázis listázásához -  

Sok sikert és eredményes együttműködést kíván Önnek az
Ingatlan-Mohács™ Ingatlanközvetítő Iroda csapata!

vissza

 

Mért érdemes regisztrálni?


Mindenek előtt fontos tudni azt, hogy a regisztráció ingyenes, s később sem jár semmiféle költséggel.
Az Ingatlan-Mohács™ webhely kifejezetten és kizárólag ingatlanok közvetítésével foglalkozik, ennél fogva feltételezi, hogy ha látogatója szándékai komolyak, akkor megéri számára egy percet rászánni arra, hogy regisztráljon a webhelyen.
A regisztráció mindenek előtt a kéretlen levelek, a komolytalan érdeklődések és a komolytalan szándékok megelőzésének egyik előszűrőjeként funkcionál.
Lévén cél-orientált webhely, az interaktív lehetőségeket csak regisztrált látogatónk számára tesszük lehetővé.
Ennél fogva csak regisztrált látogatóink tudnak számunkra üzeneteket, kéréseket küldeni és csak regisztrált látogatóink tudnak webhelyünkről programokat, űrlapokat, nyomtatványokat letölteni.
Csak regisztrált látogatóink által feltöltött tartalmat tudunk kérésre módosítani, mint például:
- hibásan feltett hirdetés javítása,
- a feltett képek utólagos cseréje,
- utólagosan plusz képek elhelyezése az alapeset 6 képen túl,
- az ingatlant bemutató bejáró-videó elhelyezése, - bejegyzés törlésére vonatkozó kérés, stb.
Ilyen jellegű segítségségkérést csak regisztrált látogatóinktól fogadunk el és csak abban az esetben, ha a saját maga által feltett hirdetésében megadott e-mail címe megegyezik a regisztrációkor megadott e-mail címével.
A bejegyzésekre vonatkozó korrekciós kérést a lapon biztosított Üzenet küldése lehetőségen keresztül kell kezdeményezni.
Ez egy apró biztonsági intézkedés annak a lehetőségnek a csökkentésére, hogy valaki jogosulatlanul más adatainak módosítását kérhesse.

A regisztráció semmilyen más célt nem szolgál, a regisztráció során birtokunkba került adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.

Sürgős esetben kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a Forrodrót menüpont alatt látható elérhetőségeink valamelyikén.

vissza

 

Az Ingatlan-Mohács™ internetes ingatlanhirdető használatának feltételei.

Az Ingatlan-Mohács™ internetes hirdetőfelületén hirdetés csak az ingatlan tulajdonosának szándékával és akaratával megegyezően helyezhető el.

A hirdetésnek a weblapon történő elhelyezése által a hirdető fél és a webhely tulajdonosa között megbízási szerződés jön létre az alábbi tartalommal:

Az ingatlan tulajdonosa (továbbiakban: Hirdető) megbízza az Ingatlan-Mohács™ webhely tulajdonosát (továbbiakban: Webhely) a hirdetésben meghatározott tulajdona értékesítésével.
Webhely ingatlanpiaci kapcsolatainak felhasználásával igyekszik Hirdető kínálatát a vonatkozó kereslettel párosítani és ingatlanára a megfelelő vevőt felkutatni.
A hirdetés elhelyezése ingyenes abban az esetben, amennyiben azt Hirdető maga helyezi el (tölti fel) Webhely számára.
Igény esetén kérheti webhely segítségét fotók készítése és hirdetés feltöltése céljából, melyet ellenszolgáltatás fejében biztosítunk.

Hirdető kijelenti, hogy amennyiben meghirdetett ingatlanának értékesítése Webhely közreműködése által sikerrel zárul, abban az esetben közreműködői jutalékot fizet Webhely részére.
A jutalék mértéke függ az ingatlan jellegétől és az eladási ártól, arról felek közös szándék esetén írott dokumentumban szerződést kötnek.

Webhely nem szabja hirdetése elhelyezhetőségének felteléül azt, hogy Hirdető máshol nem helyezheti el hirdetését, de Webhely feltételül szabja azt, hogy az itt elhelyezett hirdetésére máshol csak annak elismerése mellett helyezhető el hivatkozás, hogy az ilyen módon realizálódó siker esetén Webhely részére változatlan feltételekkel jár a közreműködői jutalék.

Hirdető bármikor kérheti Webhely-től hirdetésének eltávolítását.
A hirdetés eltávolításával nem veszíti érvényét a megállapodásnak azon része, hogy amennyiben a sikeres értékesítés Webhely közreműködés által, az Ingatlan-Mohács™ hiretőfelületén elhelyezett hirdetésnek betudhatóan jött létre, abban az esetben időbeli korlátozás nélkül jár Webhely számára a szerződésben rögzített értékesítési jutalék.

Webhely és Hirdető egyetértenek abban, hogy ezen szerződésből esetlegesen eredő polgári peres ügyeikben a Mohácsi Városi Bíróság legyen a hivatalosan eljáró intézmény.

Webhely kéri Hirdetőt, hogy a sikeres hirdetés érdekében adjon meg minden olyan birtokában lévő adatot, melyet az erre vonatkozó űrlapon Webhely kér.
Az Ingatlan-Mohács&trade ingtalanhirdető felületén a Hirdető által megadott adatokból Webhely látogatói csak azokat látják, melyek a Listázás/Keresés menüpont alatt most is megtekinthetőek.
Webhely kéri, hogy az ingatlanra mutató elérési információkat Hirdető értelemszerűen csak az arra rendelkezésre álló mezőkbe vigyen be.

Ha kérdése/kérése van, kérem az Üzenet menüpont által megjeleníthető felület használatával jutassa azt el hozzánk.

vissza

 


Hogyan tegye fel hirdetését sajátkezűleg.  


Hirdetését sajátkezűleg is felteheti a lapra.
Az űrlap megjelenítését a főmenüben található Új bejegyzés menüpontra klikkelve érheti el.
De mielőtt azt megtenné, gondolja végig, minden adat rendelkezésére áll -e melyeket szeretne közölni, különös tekintettel az ingatlanról készült fotókra.
A tárhelykapacitás optimális kihasználása és a tárterület indokolatlan pazarlásának megelőzése érdekében a fotók file-mérete korlátozott.
Mindamellett alapkövetelmény, hogy a fotók dimenzióban illeszkedjenek a lap arculatához, ezért egységesen csak vízszintes tájolású, 4:3-as oldalarányú képek tölthetők fel - az ettől etérőek törölve lesznek!
A mai modern digitális fényképezőgépek egyre nagyobb felbontású és azzal együtt egyre nagyobb méretű képeket képesek készíteni, alapbeállításban is olyan nagy file-mérettel, amely interneten szükségtelen és jelen cél melett helypazarló is.
Amennyiben a képeink nagynak bizonyulnak, úgy átméretezésre szorulnak.
A képet nem első sorban dimenziói miatt, hanem az éltala elfoglalt lemezterület miatt szükséges átméreteni.
A képek átméretezésében és helyfoglalásának beállításában szeretnénk segítséget nyújtani azáltal, hogy egyrészt kínálunk egy ingyenesen használható célprogramot, mely kifejezetten erre a célra készült, másrészt pedig megpróbálunk pár mondatban segítséget nyújtani a használatához.
Ha "minden kötél szakad" és nagyon nagy szükség lenne a weblapon történő elhelyezéssel kapcsolatos gyors technikai jellegű segítségre, akkor a sürgősség függvényében hívható elérhetőségek:
Skype: borla-001, illetve végső esetben telefon: 30/9460-526
Miután belépett webhelyünkre, letöltheti innen a bemutatott remek, gyors és könnyen használható grafikai programot


Telepítés után elsőként állítsuk be a programot a célunknak megfelelő kép elkészítésére.
A fényképezőgépek 4:3 oldalarányú képeket készítenek, javasoljuk ezen oldalarány megtartását. A fényképezőgép normál, "vízszintes" tartása mellett készített képek átméretezéséhez a képen látható beállítást javasoljuk.
Ha a mellékelt kép szerinti beállítást alkalmazzuk, akkor a művelet eredményeként kapott képünk 640 pixel széles lesz, magassága pedig igazodni fog az eredeti kép oldalarányaihoz úgy, hogy az elforgatott, "élére" állított kamerával készült képek is megtartják eredeti oldarányaikat.
Ha az eredeti kép lényegesen kisebb lenne, mint az optimális 640 képpontos szélessé és azért a kapott kép minőségével nem lennénk kibékülve, akkor is csak a 640-es szélességi értéket állítsuk, a másik megmaradhat.
Nagyobb dimenziókkal rendelkező kép esetében a tömörítési ráta ("JPEG quality") kisebb értékűre állításával kisebb helyigényű képet kaphatunk.
Amennyiben a kapott kép helyfoglalása (előnézeti ablak aktiválásakor a felső kereten láthatóvá válnak a leendő új kép adatai) nagyobb lenne, mint 65565 byte, akkor se a kép méreteit állítsuk el, hanem a tömörítési rátát! (a képen most 60-as értéken áll) - de a méretek mindenképpen páros értékek legyenek, mert a megfigyelések szerint ellenkező esetben sajnos ez a kis program hajlamos rá, hogy olyan képet alkosson, amely nem biztos, hogy mindenben meg fog felelni a célnak. Ha feltöltés után a kicsi kép helyén csak egy sötét mező jelenne meg, akkor erről van szó.
Ez esetben sem kell kétségbe esni, a hibát hamar észre fogjuk majd venni és saját eszközeinkkel ki fogjuk azt javítani.
A program ablakának jobb oldalán fölül két megjelenítési lehetőség között válaszhatunk, egyik az eredeti képet mutatja, a másik pedig a kimeneti képről ad előnézetet, itt eldönthetjük, milyen beállítás eredményét fogjuk majd az alul található "Make" gombra klikkelve kérni.
Az eredeti kép ezen beállítások mellett érintetlenül marad, az új kép az eredetivel megegyező néven lesz megtalálható azzal a kiegészítéssel, melyet a "Prefix/Suffix" lehetőséghez tartozó mezőben meghatároztunk.

A feltöltendő képekhez elnevezéseket is rendelhetünk, javaslom, hogy a kép neve legyen a kép tartalmára utaló szöveg azaz, hogy mi látható a képen.
Ez a kis szöveg 65 karakter hosszúságú lehet. Az itt megadott szöveg majd a megjelenítés során meg fog jelenni, amikor a hozzá tartozó kép fölé kerül az egérmutató.

vissza

 


Időközi akciós hirdetési lehetőségek.  


Időnként - előre nem eltervezett és nem megahatározott, véletlenszerű időpontban és időtartammal - lehetőséget adunk arra, hogy a 2%-os alapesettől eltérően eladó ingatlanát akcióban hirdethesse meg egyszeri húszezer forintos díj ellenében.
Ezen díj ellenében a meghirdetett ingatlan minden Ön által megadott adata, mint címe, telefonszám, egyéb elérési és más információi megjelenjenek az oldalon 365 napon keresztül - és ezen felül ebben az esetben Önnek nincs és nem is lesz több költsége.

Figyelem!

Az akció időtartama korlátozott, s az ajánlat csak olyan napokon él, amikor Ön az arra vonatkozó tartalmat a kezdőlapon egy kis felugró ablakban látja és olvassa - akkor is csak abban az esetben, ha az jelentkezése időpontjában is látható!


Abban az esetben, ha élni kíván a lehetőséggel,
akkor azonnal hívja a 20/251-06-67 telefonszámot!

Érdemes számolni: az heti 370 forintot jelent mindösszesen, azaz nem éri el a napi 55 forintot sem - cserébe ingatlanának minden olyan adata, elérhetősége, amit Ön meg kíván jeleníteni nyilvános lehet és az az év mind a 365 napjában, a nap 24 órájában, folyamatosan látható az egész világból - és ezen felül nincs és nem is lesz több költsége!
Ezt a lehetőséget az akció fent megfogalmazott időtartama alatt és azonos feltételek melllett biztosítjuk azon hirdetőink számára is, akik velünk, az Ingatlan-Mohács-al korábban már kötöttek jutalékos értékesítési megbízást.
Mindössze annyi a teendőjük, hogy kérik a megbízási szerződés megszüntetését és helyette kérik az egyszeri díjas nyílt adatokkal történő közzétételt.

Ha élni kíván a lehetőséggel, kérem hívja a 20/251-06-67 -es telefonszámot!


vissza

 


Az értékesítési megbízás.  


Az Ingatlan-Mohács ingatlanközvetítő iroda értékesítési megbízás alapján vállal közreműködést ingatlanok értékesítési folyamatában.
A szerződés az ingatlan elidegenítési jogával rendelkező hivatal, vagy természetes személy és az Ingatlan-Mohács közvetítőiroda között közös megegyezés alapján jön létre.
Az értékesítési megbízás papír alapú hivatalos okirat, mely tartalmazza a vonatkozó összes részletet, s egyértelműen rögzíti az eladási szándékot valamint az értékesítés feltételeit, rögzíti az eladó és az iroda közötti viszonyt, meghatározza a szerződésből fakadó kötelmeket.


vissza

 


A vételi megbízás.  


Az Ingatlan-Mohács ingatlanközvetítő iroda vételi megbízás alapján vállal közreműködést a vevő által konkrétan meghatározott ingatlan(ok)nak a vevő részére történő, a szerződésben meghatározott feltételek melletti megvásárlásában.
A szerződés a vételi szándékkal bíró hivatal, vagy természetes személy és az Ingatlan-Mohács közvetítőiroda között közös megegyezés alapján jön létre.
A vételi megbízás papír alapú hivatalos okirat, mely tartalmazza a vonatkozó összes részletet, s egyértelműen rögzíti a vételi szándékot valamint a vétel feltételeit, rögzíti az eladó és az iroda közötti viszonyt, meghatározza a szerződésből fakadó kötelmeket.


vissza

 


A hasznosítási megbízás.  


Az Ingatlan-Mohács ingatlanközvetítő iroda hasznosítási megbízás alapján vállal közreműködést a hasznosítási jog tulajdonosa által az Irodának adott, szerződésben meghatározott feltételek melletti hasznosításában.
A szerződés a hasznosítási joggal bíró hivatal, vagy természetes személy és az Ingatlan-Mohács közvetítőiroda között közös megegyezés alapján jön létre.
A hasznosítási megbízás papír alapú hivatalos okirat, mely tartalmazza a vonatkozó összes részletet, s egyértelműen rögzíti a hasznosítási szándékot valamint annak feltételeit, rögzíti az eladó és az iroda közötti viszonyt, meghatározza a szerződésből fakadó kötelmeket.


vissza

 


A tulajdonjog megszerzése.  


Általános szabályként a dolog tulajdonosától átruházással lehet a tulajdonjogot megszerezni, ez alól csak törvényi szabályozás határozhat meg kivételeket.
A tulajdonjog megszerzéséhez az átruházásra irányuló szerződésen vagy más jogcímen felül a dolog átadása is szükséges. Az átadás a dolog tényleges birtokba adásával vagy más olyan módon mehet végbe, amely kétségtelenné teszi, hogy a dolog az átruházó hatalmából kikerült és a tulajdonjog megszerzőjének rendelkezése alá került.
Gyakrabban előforduló tulajdonjogot keletkeztető jogcímek:
   - adásvétel
   - csere
   - ajándékozás
   - öröklés
   - elbirtoklás
Ingatlan tulajdonjogának az átruházásához az erre irányuló szerződésen vagy más jogcímen felül a tulajdonosváltozásnak az ingatlan-nyilvántartásba való bejegyzése is szükséges.  Többszöri eladás esetén az a vevő követelheti a tulajdonjognak az ingatlan-nyilvántartásba való bejegyzését, aki elsőnek jóhiszeműen birtokba lépett, ha pedig ilyen nincs, a korábbi vevő, kivéve, ha a későbbi vevő tulajdonjogát az ingatlan-nyilvántartásba bejegyezték.  Ez a rendelkezés alkalmazandó többszöri ajándékozás v. csere esetén is.

vissza

 


Az ingatlan adás-vétel menete.  


Adásvételi szerződés alapján az eladó köteles a dolog (szerződés tárgya) tulajdonjogát és birtoklásának jogát a vevőre átruházni, a vevő pedig a szerződéses vételár megfizetésére és a dolog átvételére kötelezett.
Nem lehetnek adásvétel tárgyai a forgalomképtelen dolgok.
Adásvételi szerződés alaki követelményei:
Az adásvételi szerződés megkötése alaki (formai) szempontból - néhány esetet, pl. a személygépkocsik és ingatlanok adásvételét kivéve - nem igényel írásos formát, szóban és ráutaló magatartással egyaránt megköthető. Arról azonban nem szabad elfeledkezni, hogy szóban vagy ráutaló magatatással megkötött szerződés esetén mind az elhangzottak, mind pedig a tényleges szándékok vitathatóbbak és utóbb nehezebben bizonyíthatóak.

Költségviselés:
A Polgári Törvénykönyv rendelkezései szerint a dolog átadása költségeinek viselője az eladó és szintén az ő kötelezettsége a tulajdon-átruházás időpontjáig a dolog jogi helyzetének rendezése, míg a szerződéskötés és a dolog átvételének költségei, a vagyonszerzési illeték és a tulajdonosváltozás regisztrálásának költségei a vevőt terhelik.

Szavatossági kérdések:
Az eladó szavatossági kötelezettsége kétirányú. Egyrészt szavatolnia kell, hogy az adásvétel tárgyát képező dolog rendeltetésszerű használatra alkalmas (kellékszavatosság). Másrészt az eladó köteles azért szavatolnia, hogy a szerződés tárgyát képező dolog tulajdonjogát a vevő korlátozástól mentesen megszerzi, és a dolgon harmadik személynek nincs olyan joga, amely ezt akadályozná vagy veszélyeztetné (jogszavatosság).


vissza

 


Az ingtalanszerzési illetékről.  


Lakástulajdon és a hozzá kapcsolódó jogok visszterhes vagyonátruházási illetéke.

Illeték alapja:
Lakástulajdon szerzése esetén az illeték alapja az ingatlan terhekkel nem csökkentett forgalmi értéke.
A lakástulajdonok egymás közötti cseréje esetén az illeték alapja az elcserélt legnagyobb és a legkisebb - terhekkel nem csökkentett - forgalmi értékű ingatlanok értékkülönbözete.

Kettőnél több lakás tulajdonjogának egymás közötti cseréje esetén az illeték alapja az elcserélt legnagyobb és legkisebb - terhekkel nem csökkentett - forgalmi értékű ingatlanok értékkülönbözete.

Ha a lakástulajdon szerzője a vásárláshoz lakásépítési kedvezményben részesül, ennek összegét a forgalmi értékből le kell vonni, kivéve, ha a magánszemély vevő az alábbi módokon szerzi meg a lakás tulajdonjogát:
A lakástulajdon vásárlása esetén, ha a magánszemély vevő a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, az illeték alapja a vásárolt és az eladott lakástulajdon - terhekkel nem csökkentett - forgalmi értékének a különbözete.

Ha a magánszemély vevő egy éven belül több lakástulajdont vásárol, illetve értékesít, akkor az illeték alapját képező értékkülönbözet megállapításánál minden egyes lakásvásárlással szemben a szerzést közvetlenül megelőző vagy követő - a fizetésre kötelezett számára kedvezőbb illetékalapot eredményező - egyetlen értékesítést lehet figyelembe venni. Ha a megállapított értékkülönbözet nagyobb a vásárolt lakástulajdon forgalmi értékénél, az illeték alapja a vásárolt lakástulajdon forgalmi értéke.

Amennyiben a magánszemély vevő a további lakásvásárlásaival szemben az előbbi feltételeknek megfelelő, további lakásértékesítést nem tud igazolni, e lakásszerzések illetékkötelezettsége az általános szabályok szerint alakul és kedvezményt vehet igénybe.
A vevő az ott említett másik lakástulajdona eladását a tulajdonjog ingatlan-nyilvántartási bejegyzésére alkalmas adásvételi szerződés másolatával vagy más megfelelő módon köteles igazolni. Ezzel egyidejűleg kell nyilatkoznia arról is, hogy a vásárláskor az illetékekről szóló, többször módosított 1990.évi XCIII. törvény 21. § /5/ bekezdése szerinti kedvezmény igénybevételéhez az (5) bekezdésben foglalt feltételeknek megfelelt.

Illeték mértéke:
Az illeték mértéke 4 millió forintig 2 %, a 4 millió forint fölötti résznek pedig a 6 %-a. Amennyiben az illetékfizetésre kötelezett a lakásnak csupán a résztulajdonjogát szerzi meg, a 4 millió forintnak a szerzett tulajdoni hányaddal arányos összegére alkalmazható a 2 %-os illeték, a forgalmi érték ezt meghaladó része után 6 % illetéket kell fizetni.


vissza

 


Extra szolgáltatások.  


Tudja-e:
- hogy hirdetését akár több képpel is megjelentetheti?
- hogy hirdetéséhez egyedi bejáró videót is csatolhat?
- hogy hirdetését kiemelheti, állandóan címoldalon tarthatja?

Az extra szolgáltatások nem tartoznak az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások körébe, a plusz szolgáltatásokat díj ellenében nyújtjuk.
A kívánt plusz szolgáltatás igénybe vételéhez kérés esetén minden részletre kiterjedő technikai szolgáltatást tudunk nyújtani - úgy is, mint fotók, videók készítése igény szerint.
Az igénybe veendő plusz szolgáltatások elérhetőségeiről üzenetküldő felületünkön keresztül érdeklődhet.
Kérjük, hogy az üzenetmezőben lehetőség szerint részletesen fogalmazza meg igényét, illetve felmerülő kérdéseit, valamint feltétlenül adja meg elérhetőségét, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

vissza
 - Klímafertőtlenítés - ÓzonMax ! -
 Energiatanúsítvány
Energiatanúsítvány készítése:
+36/20/251-0667
 Hitelek, értékbecslés
Kérje szakértőnk értékbecslését, vegye igénybe hitelközvetítésünket!
 Klíma ózonos tisztítása, fertőtlenítése
Klíma tökéletes fertőtlenítése

A legmodernebb ózon technológia, a klímában megtelepedő és elszaporodó baktérium, vírus és gomba tökéletes elpusztítása.

Óvja egészségét!: ÓzonMax
( Mohácson kiszállási díj nélkül )
 Tehertaxi - költöztetés - szállítás
Bútorszállítás, költöztetés
Mohácson és környékén:
+36-30/504-7705
 Tetőfedés - felújítás - ácsmunkák
Új tetők építése, régiek átrakása, javítása, előtetők, kocsibeállók, kerti pavilonok építése több évtizedes gyakorlattal gyorsan és szakszerűen
Mohácson és környékén:
Varga Tibor: +36-20/339-9311
 Extra lehetőségek
Tudja-e:
- hogy hirdetését akár több képpel is
  megjelentetheti?
- hogy hirdetéséhez egyedi bejáró
  videót
is csatolhat?
- hogy hirdetését kiemelheti, állandóan
  címoldalon tarthatja?
A részleteket megtalálja a Jó tudni főmenüpont Extra szolgáltatások almenüpontja alatt.
 ExtrákLenne valami, amit szívesen
látna itt?


Ha igen, várjuk megkeresését.

 Profil

Mi található a weblapon?

- eladó ház
- eladó családi ház
- eladó lakás
- eladó garázs
- eladó szőlő
- eladó nyaraló
- eladó üdülő
- eladó szántó
- eladó telek
- eladó ipari terület
- eladó irodaépület
- eladó üzlet
- eladó üzlethelyiség
- és még sok más egyéb
- Mohács legnagyobb ingatlan kínálata

Klikkeljen a Listázás/Keresés menüpontra a főmenüben és használja a keresőt a keresett ingatlan gyors megtalálása érdekében - vagy egyszerűen csak nézelődjön közöttük!